Lite om MTV video music awards

Hej allesammans! Ursäkta för dålig uppdatering, vi har liksom inte riktigt kommit igång än med vår blogg. Hoppas att ni förstår. Men snart ska det nog ordna sig! Jaa, vad händer i twilight världen just nu då? Det mest aktuella, och de vi har att se fram emot länge nu är förstås MTV video music awards 2009! På galan kommer en tredje trailer för New Moon visas. Kristen, Robert och Taylor kommer naturligtvis finnas på plats med många flera. Här kommer lite information kring MTV video music awards 2009:


MTV Video Music Awards 2009 hålls i New York den 13 september. Galan, som alltså sänds i New York, USA sänds 18.00 lokal tid. Det innebär att galan sänds 02.00 svensk tid. Vi i Sverige får alltså vara vakna en stund in på natten för att kunna se galan.

Galan sänds sjävklart i repris också! Om du hellre föredrar att sova om nätterna kan du njuta av galan på betydligt bättre tid. Repristiderna:
Onsdag 16/9 13:30
Torsdag 17/9 13:30
Torsdag 17/9 19.00
Fredag 18/9 00:00
Lördag 19/9 kl 09:00 + 23:05
Söndag 20/9 kl 09:00+ 21:45

Vårat käre band Paramore som har två låtar på twilight-soundtracket finns med bland nomineringarna! Bandet Paramore, som skrivit och framfört låtarna Decode och I caught myself till filmen twilight och som finns med på twilight-soundtracket har nominerats med låten Decode för "Best Rock Video". Vi håller tummarna för dem!

Och sist men inte minst... Som jag sa tidigare kommer det visas en tredje New Moon trailer på galan! Längtar


Skådespelarna har redan fått sina platser

 

Källa: twilightsweden.se och mtv.com


Någon mer en jag som önskade att man kunnat stanna uppe och se galan?! Har tyvärr skola nästa morgon och får säkerligen inte sitta uppe hela natten lång och titta på galan medans resten av familjen sover... Men hade jag haft möjlighet hade jag stannat uppe natten lång utan att blinka! Vad gör man inte för twilight... ?

/Eviz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0